Ini Caranya Bagaimana Saya Dapat Sales…
RM34,090 Dalam 9 Hari
Dari Facebook.
Saya Tunjukkan Teknik & Strategi
PALING SIMPLE, LAJU SEMACAM
Bagaimana Ramai Giler Orang
“BEREBUT” Suruh Saya PM Mereka
Nak Deal, Nak Beli
& Dengan Rela Hati Mereka VIRALkan
Promosi Bisnes Saya...

AKIBATNYA...

Customer Berebut Nak Bayar!

Sales Masuk Ribu-ribu Setiap Hari!

Meh Saya Explain Camne Anda Pun Boleh Follow Teknik & Strategi Ni.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Nama saya Syahrul Anuar.. Saya bukan Sifu.. Saya hanya seorang usawahan internet yang aktif memasarkan produk melalui Facebook dan Google Adwords.

 Anda boleh kenal saya dengan lebih lanjut di blog ohpixels.com

Saya yakin anda dah lihat bukti-bukti ‘screen shot’ dan gambar di atas tadi kan. Well, semestinya anda tertanya-tanya teknik FB Marketing apakah ini. 

Ok, Saya taknak bazirkan masa anda.

Jom saya perkenalkan seorang ‘legend’ yang akan share teknik proven ini kepada anda.

Beliau adalah CIkguHafis. Beliau seorang internet marketer & memang selalu sangat promosi produk dan bisnes beliau menggunakan Facebook.

Pendek kata, bisnes beliau makin menjadi-jadi lepas menggunakan Facebook sebagai tempat untuk promosi produk.

Ceritanya begini, Iaitu di satu hari yang indah…

Sedang dia buat kerja-kerja promosi di Facebook, dia saja-saja try nak tukar strategi. DIGODEK-GODEKnya Facebook dan try beberapa strategi.

Saja nak tengok, saja nak test-test. Tiba-tiba dia perasan salah satu iklan Facebook saya ni LAJU SEMACAM. Ramai gila orang nak dia PM mereka untuk deal. Satu hari dapat beratus orang suruh PM. .

Ramai Mintak PM,

Ramai Close Sales.

Dia pun reply PM satu per satu. Ingatkan dapat ramai jer yang nak saya PM lepas tu senyap.

Tiba-tiba cek akaun, eh dah masuk terus 2-3 sales lepas PM beberapa orang. Wahhhh AMAZING... :)

Tak yah susah-susah nak follow up la. Then baru dia perasan, teknik & strategi iklan ni membuatkan customer SENANG PERCAYA walaupun mereka 1st time deal..

Teknik & Strategi Ini

SIMPLE Tapi GOJES

Secara tak langsung dia perasan teknik & strategi ini sangat membantu dari segi…..

SOCIAL PROOF POWER GILA!

  • Bila orang tengok ramainya orang komen berebut-rebut kat page kita, ini akan menaikkan rasa ingin tahu mereka dan akhirnya mendorong diorg pun untuk buat perkara yang sama. Diorang pun nak juga.

ORANG LAIN TOLONG VIRALKAN – PROMOSI FREE

  • Dengan strategi SIMPLE ni, fans, prospek dan customer anda dengan RELA HATI tolong bantu promosikan produk anda. Senang-senang jer, orang tolong promot bisnes anda secara FREE.

HIGH PERSONAL ENGAGEMENT

  • Dengan teknik ni, prospek seolah-olah angkat tangan bagitahu kat kita yang mereka adalah prospek kita. Jadi senang kerja kita untuk PM mereka secara personal dan terus close sales. .

PROSPEK TRUST WALAUPUN 1ST TIME DEAL

  • Bila dah tengok banyak giler orang berebut-rebut nak, ramai giler yang tolong promote, dari POINT OF VIEW prospek mereka akan anggap produk ni mesti bagus sebab tu orang tergila-gila. Jadi bila mereka deal melalui PM dengan kita memang tak susah nak yakinkan mereka untuk beli. 

DAPAT INSTANT SALES!

  • Social proof dah power, orang pun dah ramai tolong promote produk kita, prospek pun dah trust jadi senang sangat untuk kita terus close INSTANT SALES. Secara tak langsung dengan adanya kesemua elemen tadi, tiada halangan lagi untuk prospek yakin dan terus membeli.

BOLEH COLLECT DATABASE PROSPEK

  • PALING POWER strategi dan teknik ni adalah anda boleh kumpul email dan no. phone prospek. Dengan email dan no. phone prospek ni, anda boleh lakukan follow up untuk close sales dan lakukan lebih banyak promosi produk anda pada mereka.  

DAPAT RETURNING CUSTOMER

  • Bila dah ada database email dan no. phone prospek, memang senang-senang jelah anda boleh terus dapat RETURNING CUSTOMER yang REPEAT ORDER setiap bulan. Mana taknya, anda follow up je melalui email dan phone dah sangkut sales. Kerja jadi makin relaks dan sales makin mudah..  

Pendek kata, senang citer….

Teknik & Strategi Ni Buat 3 IN 1…

Dapat Instant Sales

+

Dapat Database Prospek

+

Dapat Repeat Order

Power kan?

Ya! Saya percaya anda pun akuinya.

Sebab tu, CikguHafis nak tunjukkan dan nak ajar pada anda teknik dan strategi ni secara STEP BY STEP supaya anda boleh nampak, boleh follow dan dapat result dalam bisnes anda. So, dia rakam video nak tunjuk step satu per satu nak bagi anda faham & senang buat di dalam……..

Di dalam video ini CikguHafis tunjukkan…..

2 Teknik Power Yang CikguHafis Gunakan Untuk Promosi Bisnes Dia Di Facebook…

TEKNIK #1

  • CikguHafis tunjuk teknik straight to the point SPESIFIK untuk terus buat sales jer menggunakan Facebook. Bukan nak dapat like, bukan nak dapat share tau, ni teknik terus camne nak buat sales. ...
  • Dia ajar anda nak klik kat mana, nak guna Facebook Ads yang mana untuk buat INSTANT SALES. Takde kona-kona, buat ads ni untuk buat sales! CikguHafis tunjuk straight to the point, iklan FBAds mana yang beliau guna. Just follow jer..
  • Apa yang perlu anda post kat dalam FB wall fanpage yang hendak anda iklankan supaya prospek boleh terus deal dan order direct dengan anda. Kalau main hentam jer post nak jual barang takut nanti orang KONPIUS dan tak reti camner nak order dengan anda.
  • CikguHafis tunjuk step by step bagaimana untuk setting iklan FBAds dan target pada HIGH POTENTIAL CUSTOMER. Yang ni masih ramai lagi yang buat dengan cara tak betul, bila tak follow betul-betul memang tak jadi.
  • Dia juga tunjuk kat mana anda mesti iklan kat FBAds ni supaya senang orang nak deal dengan anda. Ada placement tertentu dalam FBAds yang dia dah try sendiri yang langsung tak untung, so for sure dia nak elakkan anda dari buat iklan kat situ. 

TEKNIK #2


  • Teknik #2 ni advance sikit dari teknik #1. Terus terang saya katakan, dia guna teknik ni sampai dapat RM34,090 DALAM 9 HARI. Jadi CikguHafis nak tunjuk kat anda step by step bagaimana dia buat teknik ni.
  • CikguHafis ajar preparation awal yang perlu anda buat untuk apply teknik ni supaya anda boleh dapat database email customer dan no. phone mereka nanti sebaik sahaja mereka deal dengan anda melalui PM.
  • Dia tunjukkan setting untuk collect email customer dan no phone mereka masuk dalam sistem follow up. Dengan cara ini, sistem akan bantu anda simpan data-data ini untuk anda.
  • Teknik ni buat 3 in 1 – collect database email & phone customer + setting dan intergrate untuk Instant Sales + dapat buat promosi berterusan kepada semua customer anda.
  • CikguHafis tunjuk sistem-sistem yang dia guna untuk bantu buat semua benda ni secara AUTOMATIK dan terus close INSTANT SALES sebaik sahaja mereka masuk dalam sistem selepas dapat PM dari beliau.
  • Dia tunjuk TRIK SIMPLE dalam COPYWRITING FBADS yang menyebabkan ramai orang berebut-rebut nak dapatkan produk dia dan mereka siap bantu secara PERCUMA untuk promote produk dia. Yang ni penting!
  • Last sekali, CikguHafis ajar cara untuk deal dalam PM untuk mereka berikan email dan no. phone dengan senang jer tanpa tanya banyak-banyak. Lepas tu, mereka terus masuk sistem dan anda boleh terus hasilkan instant sales.

Dan macam-macam lagi lah yang CikguHafis akan tunjukkan dalam video tu nanti. Nak cerita dalam ni memang krem jari.

Untuk Memudahkan Anda Lagi, CikguHafis Nak Tunjuk & Bantu Anda Buat Repeat Sales Dengan…

BONUS #1 – Email Marketing Easy Income

  • CikguHafis tunjukkan bagaimana anda boleh lakukan 3 jenis follow up menggunakan email marketing untuk close sales pada prospek atau customer anda.  
  • Ada satu setting tu, anda boleh biarkan sistem ni bekerja 365 hari untuk buat sales kepada anda. Just set and forget jer. 

BONUS #2 –SIMPLE SMS Marketing

  • CikguHafis tunjukkan sistem SMS marketing apa yang dia gunakan untuk follow up prospek dan customer untuk membeli produk-produk dia..  
  • Teknik bagaimana untuk export no. phone dan import no. phone prospek atau customer anda dalam sistem SMS marketing untuk lakukan follow up.

Wahhh! Bestnya. So, Camne Nak Dapatkan Kesemua Video-video Ni?e

Straight to the point…

Kalau ikutkan testing CikguHafis buat FBAds ni sampai beliau terjumpa teknik ni, dia BURN nak dekat RM5k dalam 3 hari.

Tak adillah untuk CikguHafis kalau saya bagi FREE-FREE jer. Oleh itu, untuk anda ketahui kesemua teknik & strategi ni anda hanya perlu invest sebanyak…..

RM500 SAHAJA!

10% JER DARI NILAI “DUIT CIKGUHAFIS BURN” TESTING FBADS.

Saya PERCAYA anda akan kata, “Tuan, tak boleh ejas sikit ker?” Ok lah, ini jawapan saya……

Saya taknak RM500 tu jadi beban kepada anda untuk try teknik & strategi ini. Jadi saya hanya minta nilai investment ilmu untuk anda ketahui teknik dan strategi yang telah berjaya berikan SALES RM34,090 dalam 9 hari ini hanya pada…

RM500 SAHAJA!

RM150 SAHAJA!

DAPATKAN SEKARANG!

INGAT! Pelaburan RM150 ini adalah pelaburan untuk ilmu bisnes anda. Jika anda berjaya gunakan teknik ini dan buat sales melaluinya, semua hasil tersebut adalah 100% milik anda.

SAYA KONFIDEN habis teknik ni boleh bantu anda, maka saya berikan 100% MONEY BACK GUARANTEE pada anda..

Saya Tanggung Risiko Tersebut & Sekiranya Teknik & Strategi Ni Tak Menjadi, Anda Boleh Minta Semula 100% Investment Ilmu Anda Tersebut...

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.